2009-12-28 15:19:20• hírek • Szatmar.ro

Osztályozót játszana a Nagykároly

A Tabi Zsolt edzette gárda az élről várja a tavaszi folytatást.

A Nagykárolyi FCM Victoria csapata a tavaly közel állt a harmadik osztályban való szerepléshez, ám a megyei döntőn alulmaradt a Mikolai Turul ellen. Az akkor még a Pintér Sándor és Tabi Zsolt által irányított gárda kispadján azóta csak utóbbi található, az együttesnek pedig minden esélye megvan, hogy idén is ott legyen a megyei fináléban.

A csapat 31 pontjával a B csoport első helyén áll, holtversenyben az Óvárival, hat ponttal megelőzve az Érkávást és héttel a Tasnádot. Ennek ellenére Tabi Zsolt nem teljesen elégedett, leginkább a Tasnád elleni idegenbeli (0-2) és az Óvári elleni hazai (0-1) vereség miatt csalódott. „Bosszant ez a két kudarc, emellett ott van még egy szaniszlói döntetlen is, de ez a kisiklás még belefér, hiszen egy csapat életében mindig van egy-két ilyen meccs, mikor nem jön ki a lépés. Erőnlétileg nem volt gond a csapattal, a kulcsfontosságú meccseken lélektani szempontból kell javulnunk. Remélem tavasszal már ezen a téren sem lesz probléma".



Ismét bajnokságot nyerne a Victoria


Ami a célokat illeti, Tabi elmondta, mindenképpen szeretnék megnyerni a bajnokságot és megpályázni a feljutást a harmadik osztályba. Bár a gárda sem anyagilag, sem játékerőt tekintve nem üti meg a harmadik vonal szintjét, Tabi szerint egy ilyen siker a támogatókat is jobban a klub mellé vonzaná. A mester szerint leginkább Óvári, Érkávás és Kálmánd lehet veszélyes csapatára, míg Tasnád esetében visszaesésre számít.

A Victoria az ősz során 43 gólt szerzett, ami Tabit büszkeséggel tölti el, ám a bekapott 10 találatot soknak tartja a tréner. Ami az egyéni teljesítményeket illeti, a szakember főleg Gnandt, Mos és Hágen produktumát emelte ki.

A csapat január 10-én kezdi a felkészülést, a terveknek megfelelően változatlan kerettel. Az biztosnak tűnik ugyanis, hogy mindenki marad, ám a vezetők azért szeretnének 2-3 játékossal erősíteni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: